Easy Bungalows

Belangrijke voorwaarden: Geldt alléén voor nieuwe boekingen, welke gemaakt zijn via de getoonde links en tevens door ons zijn geregistreerd via het door u ingevulde boekingsformulier.

Geldt niet voor reeds gedane boekingen. Waardecheques of cadeaubonnen kunnen niet bij ons verzilverd worden, behalve Centerparcs cadeau-cheques.

De extra korting wordt alléén toegekend als uw boeking via ons boekingsformulier is binnengekomen en door ons is bevestigd en beantwoord.  Boekingen die niet via de website van de aanbieder voor langer dan 1 week kunnen worden geboekt kunnen slechts op aanvraag worden ingediend. Het doen samengaan of combineren van deze reserveringen is voor verantwoordelijkheid van de boeker. Over de toekenning van de hoogte van de korting wordt niet gecorrespondeerd.

Het inwisselen van ING-rentepunten/vouchers is via ons helaas niet mogelijk.

De korting wordt berekend over de netto huur van de bungalow/cottage en is niet van toepassing op bijgeboekte extra’s, belastingen en bijkomende kosten.

Early-check-inn is volgens de voorwaarden van Centerparcs niet te combineren met actie-kortingen. Bij reserveringen via Bungalows.nl (mystery) kennen wij een korting van 5 Euro toe en geen 5%.

Landal: Mocht u gebruik willen maken van kortingscodes van Landal, dan kunnen wij u helaas geen extra korting toekennen.

Actiecodes kunt u alléén gebruiken als u daar daadwerkelijk recht op heeft. Wij bieden slechts de links aan, maar zijn nooit verantwoordelijk voor het onterecht gebruik van de actievoorwaarden/links.

Heeft u naar aanleiding van een definitieve reservering de extra korting ontvangen en annuleert u de reservering of bent u in gebreke en betaalt u niet of gedeeltelijk, dan stellen wij u in gebreke en bent u gehouden om de door Easybungalows aan u betaalde korting per ommegaande terug te betalen aan Easybungalows.nl BV. Mocht terugbetaling uitblijven, dan stellen wij u in gebreke en komen alle kosten voor uw rekening, voorzover de wet dit toelaat.

De extra korting is géén recht, maar een aardigheidje voor de leden van het forum. Voor alle duidelijkheid kunnen er nooit rechten worden ontleend aan onze aanbiedingen en zijn wij nimmer aansprakelijk voor de getoonde aanbiedingen en links.

Easybungalows treedt op als bemiddelaar tussen de klant en de reisaanbieder.

Behoudens speciale gevallen gaat de klant (koper) een overeenkomst aan met de reisaanbieder (verkoper).

Terug naar het Centerparsforum kortingsoverzicht.