[huge_it_slider id=”2″]

Bekijk het park en alle mogelijkheden    Ontdek wat anderen vinden over Resort Linstow

Lastminutecheck Van der Valk bungalowpark Resort Linstow in Duitsland!

Temidden van het adembenemende natuurlandschap van de Mecklenburgischen Seenplatte (Mecklenburgs merengebied) en slechts een klein eindje van de Oostzeekust verwijderd bevindt zich het vakantie- en attractiepark van der Valk Resort Linstow.

Hier is het 365 dagen per jaar zomer – ook als het buiten sneeuwt. Een concept dat is gericht op een zo groot mogelijke variëteit en een totaal oppervlak van meer dan 70 hectare bieden voldoende ruimte om uw vakantiedromen werkelijkheid te laten worden.

Het resort biedt u meer dan 240 vakantiebungalows voor 2 t/m 8 personen. Het merendeel van deze bungalows heeft een rieten dak, een kenmerk van deze streek. De vakantiebungalows bieden eersteklas comfort op 40 m² – 120 m² met twee of drie slaapkamers met allemaal een eigen badkamer, een zonneterras, een compleet ingerichte keuken en een parkeerplaats direct voor de deur. Hier kunt u samen met het hele gezin, met vrienden of met familie onbezorgd genieten van uw vakante. De afzonderlijk afsluitbare slaapkamers met elk een eigen badkamer bieden zowel comfort als de mogelijkheid om u even terug te trekken.

EasybungalowsHome