[huge_it_slider id=”2″]

Bekijk direct het hotel en krijg de mogelijkheid om te reserveren. Lees hier de mening van anderen over van der Valk Brugge-OostkampHet Van der Valk hotel Brugge –Oostkamp is gevestigd in het voormalige Kasteel-Restaurant Cruydenhove .  Het hotel is gelegen aan de rand van de historische stad Brugge, vlakbij de snelweg E40. Het karakter van het van oorsprong statige landhuis is behouden maar uitgebreid met het comfort van nu. Het hotel beschikt over 112 sfeervolle kamers waarvan 3 suites . Voor een Bourgondisch diner of lekker streekbier kunt u terecht in het sfeervolle restaurant of de intieme hotelbar. Vergaderen of privé dineren is mogelijk in één van de  4 multifunctionele zalen en 3 vergaderkamers. Heerlijk ontspannen in onze wellnessruimte  met sauna, solarium, jacuzzi en fitness.
Het hotel beschikt over een ruime parkeergelegenheid, waar u gedurende uw verblijf kosteloos gebruik van kunt maken. Het gehele hotel is rookvrij. Maar bijna iedere kamer heeft een balkon dus de stugge roker kan altijd even naar buiten. Aan iedereen is dus gedacht!

Boek hier uw unieke verblijf (u wordt doorverwezen naar de boekingscentrale van van der Valk):

Home

Bekijk direct het hotel en krijg de mogelijkheid om te reserveren.    Bekijk hier de beoordelingen van gasten over Brussels Airport

 

Bekijk direct het hotel en krijg de mogelijkheid om te reserveren. Bekijk hier de beoordelingen van gasten over Brussels Airport

Van der Valk Hotel Brussels Airport, op 15 minuten treinen van hartje Brussel.

Op nog geen vijf minuten rijden van vliegveld Zaventem en een kleine twintig minuten van het bruisende centrum van Brussel is het nieuwe Van der Valk Hotel Brussels Airport te vinden.
Met 184 luxe kamers, 10 moderne en multifunctionele vergaderzalen en een eigentijds en gezellig restaurant en bar & lounge zijn is dit de ideale uitvalsbasis voor zowel de zakelijke als de particuliere gast.
Er is een gratis shuttleservice van en naar het vliegveld en het station is vrijwel voor de deur. Met de trein bent u binnen een kwartier in hartje Brussel! Het hotel beschikt tevens over een ruime parkeergarage.
Ideaal als u uw auto wilt laten staan wanneer u op vakantie gaat!

Home