[huge_it_slider id=”2″]

Lastminutecheck in het mooie Belgische Limburg: Vakantiepark mooi Zutendaal. Verblijven in 2014 bijvoorbeeld in een 6-persoons luxe vakantiebungalow.

Dit familiepark in Belgisch Limburg is gelegen aan de rand van Nationaal Park Hoge Kempen met ruim 6000 hectare natuur. Deze prachtige omgeving, bestaande uit beekdalen, heidevelden en naaldbossen, leent zich uitstekend voor het maken van een wandel- of fietstocht. Op slechts 2 uur rijden vanaf Utrecht, net over de Nederlandse grens, biedt dit vakantiepark u diverse faciliteiten, een prachtige omgeving en steden als Valkenburg en Maastricht op steenworp afstand.

De comfortabele 6-persoons luxe bungalow is van alle gemakken voorzien. Kinderen zullen zich uitstekend vermaken in het openlucht zwembad met een apart kinderbad en in de winter in het overdekte zwembad.

In het hoogseizoen organiseert het recreatieteam een gevarieerd activiteitenprogramma onder leiding van Aartje Twinkel. Voor wandel- en fietsliefhebbers biedt Nationaal Park Hoge Kempen schitterende mogelijkheden. Na een mooie dag kunt u genieten van een diner met een heerlijk Belgisch biertje op het terras, in het restaurant of in de bar! Het diverse faciliteitenaanbod en de gunstige ligging van Mooi Zutendaal maakt het park geschikt voor een bezoek in ieder jaargetijde. Inclusief alle bijkomende kosten, ook schoonmaak en bedlinnen, dus altijd zonder kleine lattertjes: Bekijk direct de lastminute check voor de allerlaagste prijs.

lees_meerboek_nulast_minuteemail

EasybungalowsHome

Check de lastminutes bij Hogenboom Lees de beoordelingen van anderen over Les Etoiles Check het adres en de route