[huge_it_slider id=”2″]

Lastminute check en actie op de mooiste bungalowparken en vakantieparken in Europa. Meestal kortingen voor 50+/55+ en jonge gezinnen. Vraag ons naar de voorwaarden.

Vakanties vanaf Maastricht Aachen Airport

big_36428008_0_61-60zovergoogle

Lastminutecheck Bungalowpark Resort Arcen in Limburg. Weekend in een luxe villa.

U verblijft  in een luxe villa voor maximaal 6 personen. De villa beschikt over sauna etc.

boek_nulees_meerlast_minuteemail

Easy BungalowsHome

roompoter zover

Lastminutecheck in Limburg? Vakantiepark Weerterbergen!

Weert staat bekend als de Poort van Limburg. En die benaming verwijst ook naar de grenzeloze gastvrijheid die deze echte Limburgse vlaaienstad biedt. België en Duitsland liggen letterlijk om de hoek. En zoveel vlaaien er zijn, zoveel mogelijkheden bieden Weerterbergen en wijde omgeving voor een geslaagde shortbreak of vakantie.

Bij bungalowpark Weerterbergen verblijft u in mooie bungalows van 4 tot 14 personen.

boek_nuemail

Easy BungalowsHome

roompoterzover

lastminutecheck bungalowpark Klein Vink bij Arcen. Verblijven in 2015.

Dichtbij het pittoreske dorpje Arcen en midden in het uitgestrekte Nationaal Park De Maasduinen ligt vakantiepark Klein Vink. Ver weg van alle drukte biedt dit gastvrije vier-sterren-vakantiepark in elk seizoen een vriendelijke en ontspannen sfeer. U kunt er kiezen uit een scala aan (sportieve) faciliteiten en activiteiten. Het op het park gelegen bekende kuuroord Thermaalbad Arcen is daarnaast een bron van ontspanning. Vakantie op Klein Vink, dat is puur genieten voor de hele familie! Bungalowpark Klein Vink bruist van de activiteiten. Eén van de bronnen is kuuroord Thermaalbad Arcen, met rust- en energiegevende binnen- en buitenbaden. Daarnaast kunt u er surfen, roeien, waterfietsen, kanoën en tennissen. Ook kleinere kinderen vervelen zich hier geen seconde, dankzij het overdekte zwembad, de speeltoestellen en indoor-speeltuin De Vinkenburcht.

U verblijft bijvoorbeeld in een comfortabele 4-persoons bungalow en deze beschikt over een volledige inrichting voor 4 personen, keuken met koelkast (met vriesvakje), 4-pits kooktoestel en afzuigkap, magnetron, kleurentelevisie met afstandsbediening, 2 slaapkamers (waarvan 1 met stapelbed) kussens en terras met meubilair.

 

boek_nulees_meerlast_minuteemail

Easy BungalowsHome