big_36614486_0_126-100 zover google

Centerparcs Domaine du Bois aux Daims, een nieuw park, geopend in 2015.

CenterParcs Le Bois aux Daims is in 2015 geopend en ligt in de Loirestreek, vlak bij eeuwenoude kastelen en abdijen en het futuristische pretpark Futuroscope.

De prachtige cottages zijn zeer comfortabel ingericht en liggen verspreid over het zeer ruim opgezette park. Mocht u een cottage dichtbij de marketdome willen reserveren, dient u toch nog rekening te houden met een wandeling van een klein kwartiertje. Overigens zijn er geen hoogteverschillen op het park en zijn de fiets en wandelpaden allemaal keurig ingericht.

Het park beschikt over een uiterst moderne Aqua-mundo van 6000 vierkante meter, de grootste binnen het complete aanbod van alle Centerparcs-parken.

Een bijzonder kenmerk van Centerparcs Domaine du Bois aux Daims is de manier waarop dieren in het park geïntegreerd zijn. Toen wij bij aankomst in onze cottage kwamen, liepen de hertjes al in onze achtertuin, zeer bijzonder!

Het bungalowpark is aangelegd om verschillende diersoorten te kunnen huisvesten en observeren. Voor de gasten geeft dit een ongekende extra dimensie aan het verblijf.

Dit nieuwe park van Centerparcs omvat 264 hectare. Op het terrein staan 800 cottages die op duurzame wijze zijn gebouwd, een Market Dome van 20000 vierkante meter met daarin een Aqua-Mundo , shops, restaurants en sportieve en recreatieve activiteiten.
Dit paradepaardje van Centerparcs is, exclusief via ons, altijd met extra korting te reserveren, maar alléén via ons reserveringsformulier.

lees_meer boek_nu last_minute email